Η ζεστασιά του theλιου στο σπίτι σας!

& nbsp;

Θυμάστε πώς μια ηλιόλουστη χειμωνιάτικη μέρα αγγίξατε το αυτοκίνητό σας και η επιφάνειά του ήταν ζεστή; Αυτό συμβαίνει επειδή οι ηλιακές ακτίνες δεν χρειάζονται αέρα για να μας προσφέρουν ζεστασιά, επειδή ο Sunλιος εκπέμπει πολύ υπέρυθρα κύματα.
Τα προϊόντα μας λειτουργούν με βάση αυτήν την αρχή, επειδή τα κύρια θερμαντικά στοιχεία αποτελούνται από ίνες άνθρακα (νήμα) που εκπέμπουν υπέρυθρες ακτίνες.

 

Οι μακριές υπέρυθρες ακτίνες έχουν θετική επίδραση στην ανθρώπινη υγεία (η ακτινοβολία στη συχνότητα του ανθρώπινου σώματος είναι 6-20 μικρά).

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΤΕ ΕΔΩ

 

Τις κρύες μέρες του φθινοπώρου ή της άνοιξης, όταν η κεντρική θέρμανση δεν είναι ενεργοποιημένη ή έχει ήδη απενεργοποιηθεί, είναι άβολο στο σπίτι, στο γραφείο, σε μια αποθήκη ή σε μια εξοχική κατοικία. Αυτή τη στιγμή που ένας θερμαντήρας τοίχου υπερύθρων θα είναι πολύ χρήσιμος. Σχεδιασμένο για τη θέρμανση ενός μικρού δωματίου (10-12μ2), σε λίγες ώρες μια επιτοίχια θερμάστρα δημιουργεί ένα ζεστό μικροκλίμα σε αυτό το δωμάτιο σε σύγκριση με την κρύα και άβολη θερμοκρασία στο υπόλοιπο διαμέρισμα. Ακόμα κι αν η περιοχή του θερμαινόμενου δωματίου είναι μεγαλύτερη από την παραπάνω ένδειξη, θα νιώσετε ζεστή και άνετη ζέστη αν κάθεστε ή εργάζεστε κοντά στη θερμάστρα. Αυτή η υπερβολική υπέρυθρη θερμότητα έχει ευεργετική επίδραση στο ανθρώπινο σώμα και δεν καίει τον αέρα.

 

Ο επιτοίχιος θερμαντήρας TRIO θα είναι μια εξαιρετική πρόσθετη θέρμανση σε διαμερίσματα ή δωμάτια όπου η κύρια θέρμανση δεν είναι αρκετά ζεστή ειδικά κατά τη διάρκεια των κρύων περιόδων.
Αυτός ο θερμαντήρας θα σας βοηθήσει να παρατείνετε τη θερινή περίοδο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για δωμάτια που δεν μπορούν να θερμανθούν με σόμπα. Και επίσης η χρήση ενός θερμαντήρα τοίχου υπερύθρων υπερύθρων TRIO θα είναι πολύ πιο οικονομική από τη θέρμανση αερίου ή άλλους τύπους θέρμανσης. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το βάρος του θερμαντήρα είναι μικρότερο από 1 κιλό και όταν τυλιχτεί οι διαστάσεις του είναι 57x9x9 cm, δεν θα καταλαμβάνει πολύ χώρο στο αυτοκίνητο και μπορεί επίσης να μεταφερθεί εύκολα σε ένα καλοκαιρινό ή εξοχικό σπίτι σε μια τσάντα ή σακίδιο.

 

 

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ:

 

 • Ζεσταίνεται με απαλή θερμότητα χωρίς να στεγνώσει ο αέρας ή να καεί οξυγόνο (θερμοκρασία επιφάνειας έως 70 ℃)
 • Καταναλώνει 3-4 φορές λιγότερη ενέργεια από τους συμβατικούς θερμαντήρες (κατανάλωση – 0,4 kW ή 400 W)
 • Καταλαμβάνει λίγο χώρο και διπλώνεται εύκολα
 • Συμπαγές και εύκολο στη μεταφορά (ζυγίζει λιγότερο από 1 κιλό)
 • Δεν βλάπτει τους ανθρώπους, δεν καίγεται
 • Είναι ασφαλές: κατηγορία προστασίας II
 • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υγρές περιοχές
 • Αισθητική: οι καλεσμένοι σας δεν θα καταλάβουν καν ότι μια ωραία εικόνα στον τοίχο είναι μια θερμάστρα
 • Παρέχεται σε πρακτική επαναχρησιμοποιήσιμη συσκευασία
 • Σχεδιασμένο για ένα μικρό δωμάτιο 10-12m2 ως πρόσθετη θέρμανση (σε ένα τέτοιο δωμάτιο ανεβάζει τη θερμοκρασία κατά +6 +8 ° C σε λίγες ώρες)

 • Ο θερμαντήρας τοίχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιεσδήποτε εγκαταστάσεις:

 • Εξοχικό σπίτι
 • Διαμέρισμα
 • Γραφείο
 • Μπαλκόνι
 • Μπάνιο
 • Περίπτερο
 • Γκαράζ και άλλα μέρη

 • ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΑΣ ΕΔΩ

   

  Προδιαγραφές:
  – Ισχύς: 430W
  – Διαστάσεις: 98×57 cm (όταν διπλώνεται – 57x9x9 cm)
  – Θερμοκρασία επιφάνειας, μέγ. 70 ° С
  – Βάρος: 0,8 kg
  – Ρυθμίζεται με μηχανικό διακόπτη (απενεργοποίηση – πλήρης ισχύς – μισή ισχύς – απενεργοποίηση)
  – Εξοπλισμένος ενσωματωμένος θερμοστάτης (προστασία από υπερθέρμανση)

   

   

  ====================================================================================================

   

  ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

   

  1. Οι υπέρυθρες ακτίνες είναι οι ακτίνες που εκπέμπονται από ΚΑΘΕ είδος αντικειμένου που θερμαίνεται. Σημαίνει ότι ΚΑΘΕ θερμαντήρας είναι υπέρυθρο. Έτσι, όταν το σλόγκαν μάρκετινγκ λέει ότι πρόκειται για θερμαντήρα υπέρυθρων ακτίνων, είναι πραγματικά παράλογο, όπως αν λέτε «αυτό είναι ένα αλμυρό αλάτι ή γλυκιά ζάχαρη», φυσικά, είναι. ΑΛΛΑ, υπάρχει ένα μεγάλο «αλλά» εδώ: τι είδους υπέρυθρες συχνότητες έχει αυτός ο θερμαντήρας; Κάνει όλη τη διαφορά. Ο θερμαντήρας μας είναι FAR υπέρυθρος θερμαντήρας, που σημαίνει ότι έχει μεγάλη (μεγάλη) συχνότητα. Γιατί είναι τόσο σημαντικό; Επειδή όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων (καθώς και οι ηλιακές ακτίνες), εκπέμπουν υπέρυθρες ακτίνες. Επομένως, όσο πιο πολύ η συχνότητα της πηγής του θερμαντήρα είναι πιο κοντά σε εκείνη ενός ανθρώπου, τόσο περισσότερο είναι υγιής για τους ανθρώπους. Αντίθετα, όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά των συχνοτήτων τόσο μεγαλύτερη είναι η βλάβη για τους ανθρώπους. Η υπέρυθρη θεραπεία στη σύγχρονη ιατρική επιστήμη χρησιμοποιεί μόνο πολύ υπέρυθρες ακτίνες, καθώς όλοι οι άλλοι τύποι μπορεί να είναι επιβλαβείς. Η υπέρυθρη θέρμανση έχει πολύ παρόμοια επίδραση με τις ηλιακές ακτίνες, που έχουν πολλά πλεονεκτήματα (ταχύτερη κυτταρική διαίρεση, παραγωγή βιταμίνης D στο σώμα των ανθρώπων, υψηλότερη απέκκριση ιδρώτα κ.λπ.). Συλλέξαμε αυτές τις πληροφορίες στον ιστότοπό μας, δεν τις γράψαμε, τις συλλέξαμε μόνο από διαφορετικές επιστημονικές πηγές. Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο εδώ

   

   

  2. Το κύριο στοιχείο θέρμανσης αυτού του θερμαντήρα είναι οι ίνες άνθρακα. Η περιεκτικότητα σε μέταλλα (κυρίως χαλκός) είναι μόνο στις συνδέσεις σύρματος και μέσα στα ίδια τα καλώδια. Εκτός από τη σχετικά χαμηλή κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι πολύ χαμηλό. Το υψηλό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο με τη σειρά του είναι ένα άλλο πρόβλημα για τους ανθρώπους, καθώς δημιουργεί σωματική αδυναμία, κακή διάθεση, μυϊκούς πόνους, αϋπνία, έχει αρνητική επίδραση στη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων κ.λπ. , αλουμίνιο, σίδηρος κ.λπ.) και ως εκ τούτου, δεδομένου του γεγονότος ότι καταναλώνουν μερικές φορές έως και 2500W, το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο είναι εξαιρετικά υψηλό.

   

   

  3. Αυτός ο θερμαντήρας είναι πολύ οικονομικός. Ναι, ΟΛΟΙ οι παραγωγοί θα πουν ότι οι θερμαντήρες τους είναι οικονομικοί. Λοιπόν, δεν λέμε για κάποιο θαύμα εδώ, η φυσική είναι φυσική και δεν μπορείς να πάρεις περισσότερη ενέργεια από το τίποτα, αυτό θα ήταν ψέμα. Ωστόσο, μπορεί να είναι οικονομικό με κάποιους τρόπους. Πως? Η πολύ υπέρυθρη θέρμανση μεταφέρει τη θερμότητα απευθείας στα αντικείμενα (συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου σώματος) και μόνο τότε θερμαίνει τον αέρα στο δωμάτιο. Για καλύτερη απεικόνιση αυτής της αρχής, φανταστείτε μια παγωμένη ηλιόλουστη μέρα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Ο ήλιος λάμπει έντονα και το αυτοκίνητό σας θερμαίνεται πολύ γρήγορα, μπορεί ακόμη και να ζεσταθεί παρόλο που η εξωτερική θερμοκρασία μπορεί να είναι 20 βαθμοί Κελσίου κάτω από το μηδέν. Πως είναι δυνατόν? Οι ηλιακές ακτίνες ΔΕΝ χρειάζονται αέρα για να θερμάνουν το αντικείμενο, ΑΛΛΑ αφού θερμανθεί το αντικείμενο θερμαίνει επίσης τον αέρα γύρω. Όλοι οι τυπικοί θερμαντήρες χρησιμοποιούν εντελώς αντίθετη σειρά. Αρχικά θερμαίνουν τον αέρα και στη συνέχεια αυτός ο θερμαινόμενος αέρας αποδίδει ζεστασιά στα αντικείμενα (συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπινου σώματος). Αλλά ο αέρας είναι ένας από τους χειρότερους αγωγούς θερμότητας, μπορεί να χάσει έως και 70% της θερμότητας κατά τη διαδικασία αγωγής. Γιατί είναι σημαντικό? Σε περίπτωση τυπικών θερμαντήρων, πρέπει να θερμάνετε το δωμάτιο έως +25C για να αισθάνονται άνετα οι άνθρωποι, αλλά στην περίπτωση με θερμαντήρες υπερύθρων είναι αρκετός ο αέρας να είναι στους +20 +22C και οι άνθρωποι θα είναι τόσο άνετα όσο με τους +25C του τυπικού θερμαντήρα. Λάβετε υπόψη ότι δεν εννοούμε ότι θα υπάρχει περισσότερη ζέστη, φυσικά όχι, θα έρχεται σε αντίθεση με τα βασικά της φυσικής, αλλά λόγω διαφορετικής προσέγγισης το ίδιο αποτέλεσμα (αίσθημα άνεσης) επιτυγχάνεται με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας. Η τεχνολογία υπερύθρων υπερύθρων θερμαίνεται απευθείας στο αντικείμενο, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται αέρα για να μεταφέρει τη θερμότητα στο ανθρώπινο σώμα.

   

   

  4. Ο άλλος παράγοντας είναι ότι από τη στιγμή που ο ζεστός αέρας ανεβαίνει και εδώ ο θερμαντήρας θερμαίνει πρώτα το αντικείμενο (τον άνθρωπο), η απώλεια ενέργειας θα είναι πολύ μικρότερη σε σύγκριση με τον τυπικό αγωγό θερμότητας. Ο θερμαντήρας υπερύθρων ΔΕΝ μεταφέρει ρεύματα σκόνης αέρα που δημιουργεί αναπνευστικά προβλήματα σε άτομα με αναπνευστικές ασθένειες (όπως άσθμα, βρογχίτιδα, αλλεργίες κ.λπ.) λόγω του χαρακτηριστικού του ότι δεν έχει επαφή του θερμαντικού στοιχείου με τον αέρα (καλύπτεται ερμητικά με φιλμ), γι ‘αυτό, δεν χρειάζεται οξυγόνο για να θερμανθεί (όπως κάνουν πολλοί τυπικοί θερμαντήρες). Έτσι, έχετε καθαρό αέρα στο δωμάτιο και δεν χρειάζεται να ανοίγετε συχνά τα παράθυρα για να αφήσετε οξυγόνο, το οποίο, φυσικά, θα τείνει στην απώλεια θερμότητας.

   

   

  5. Η θερμοκρασία στην επιφάνεια είναι μέγιστη. +70C, και όταν αγγίξετε την επιφάνεια με ένα χέρι, το σύρμα γίνεται πιο κρύο και όταν το χέρι παρακρατείται, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα αποκτά την ίδια θερμοκρασία. Έτσι, όταν το αγγίζετε, ο θερμαντήρας δεν καίγεται, γι ‘αυτό είναι ασφαλές ακόμη και για παιδιά (αν και ακόμα δεν συνιστούμε τη χρήση του θερμαντήρα για παιδιά χωρίς επίβλεψη ενηλίκων).

   

   

  6. Οι ίνες άνθρακα που χρησιμοποιούμε αναπτύχθηκαν στην πρώην ΕΣΣΔ για διαστημικές τεχνολογίες και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν μπορούσαμε να βρούμε πουθενά στον κόσμο οποιαδήποτε άλλη ίνα άνθρακα που παράγεται ευρέως και σε σταθερή βάση με παρόμοια χαρακτηριστικά. Αυτά τα χαρακτηριστικά επηρεάζουν το υπέρυθρο κύμα και τη διάρκεια ζωής της ίνας και επομένως, τη διάρκεια ζωής του θερμαντήρα. Υπάρχουν επίσης πολλοί θερμαντήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας που είναι πραγματικά επιτυχημένοι και καλής ποιότητας, αλλά οι περισσότεροι χρησιμοποιούν πάστα άνθρακα (υγρό) για το θερμαντικό στοιχείο. Αυτή είναι μια πολύ καλή λύση, αλλά το μόνο πράγμα είναι ότι χρειάζεται ένα σκληρό πλαίσιο (μέταλλο, κεραμικό, πέτρα κ.λπ.), το οποίο φυσικά αυξάνει δραματικά το κόστος του προϊόντος, μερικές φορές, κάνει το τελικό κόστος 2- 3 φορές υψηλότερο. Στην περίπτωσή μας, βρήκαμε έναν τρόπο να αποφύγουμε τη χρήση των σκληρών πλαισίων έτσι και ο θερμαντήρας είναι συσκευασμένος σε ειδική μεμβράνη (το σημείο τήξης της μεμβράνης είναι +120C και το σημείο καύσης είναι +250C. Ο θερμαντήρας διαθέτει ενσωματωμένη ασφάλεια, προστασία από υπερθέρμανση που λειτουργεί αυτόματα σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο η θερμοκρασία ξεπεράσει τους +85C).

   

  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τεχνολογία βρείτε εδώ .

   

   

   

   

   

  Свяжитесь с нами

  Остались вопросы? Заполните форму ниже и мы свяжемся с Вами.

  Статьи и предложения

  Компания ТРИО™ – украинский производитель инновационных инфракрасных обогревателей и пленочного теплого пола.

   

  В ассортименте инфракрасных обогревателей ТРИО™ есть настенный пленочный обогреватель, мобильный напольный пленочный обогреватель, инфракрасный теплый пол, инфракрасная мини-сауна, ковер обогреватель, инфракрасные коврики обогреватели со встроенными нагревательными элементами, инфракрасные обогреватели для поясницы, грелки для ног и для тела и т. д. Компания ТРИО™ производит широкий спектр инновационных электрических инфракрасных нагревателей, инфракрасного обогрева пола и других нагревателей различного назначения.
  Продукция ТРИО™ производится в Украине, запатентована нами и имеет все необходимые сертификаты соответствия и разрешения. Также, на настенные обогреватели получен сертификат СЕ (сертификат соответствия европейским стандартам). Принцип работы инфракрасных обогревателей – нагрев поверхностей и объектов при помощи безопасного длинноволнового инфракрасного излучения, с помощью которого нагреваются различные поверхности, такие как стены, пол, потолок и другие объекты, которые потом отдают тепло, а также обогрев непосредственно людей и животных.

  Спасибо! Мы обязательно вам перезвоним
  img
  X

  Мы свяжемся с Вами!